Vinterns Gladaste Leende

tisdag 12 februari 2013
Idag vill jag presentera en tävling som Barndekor har. Jag har fått äran att sitta med i Juryn i denna finfina tävling.

Vill ni vara med och tävla så följ bara instruktionerna nedan.
VINTERNS GLADASTE LEENDE 

Vi på Barndekor tycker att det är roligt med glada barn, så roligt att vi kör en tävling med temat en gång till. Fast den här gången är vi på jakt efter ditt/dina barns härligaste, charmigaste eller kanske galnaste vintersmile. För vem säger att man inte kan ha superskoj ute i snön. Vi vet sedan tidigare att ett leende smittar så kom igen och hjälp oss sprida glädje i vinter Sverige. Första pris är produkter från Barndekor.se till ett värde av 500 kr alternativ det vinnande bidraget till en förstorad tavla.  

Såhär tävlar du:

För att kunna medverka i tävlingen ska du helst ha ett registrerat Facebook- och Instagramkonto.  Har du inte detta kan du alltid maila in ditt bidrag till oss på hej@barndekor.se

1 Fota ditt glada vinterbarn
2 Ladda upp fotot på Instagram 
3 Tagga fotot med #barndekor.se
4 Följ barndekor.se instagram @barndekor- & Facebooksida (om ni inte redan gör det förstås)

Tävlingen pågår under sportlovsveckorna 2013 med start måndagen den 11 februari fram till måndagen den 11 mars kl.23.59. 

Vinnaren koras av en jury bestående av Johanna från Barndekor.se och ett gäng glada bloggare. Juryns val baseras på konstnärlig höjd, glädjespridande, och antalet Instagramhjärtan. Så ni har en chans att påverka resultatet genom att gilla på Instagram men Facebook likes gills inte. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

När du taggar din bild med #barndekor.se godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Bilderna kommer löpande att publiceras på Barndekor.se Facebook och Instagram. För att kunna tävla måste ditt Instagramkonto vara öppet för alla. Bildbidrag från dolda konton kommer inte ingå i tävlingen.  När du skickar in ett bidrag till tävlingen garanterar du att bilden är fotad av dig själv. Att den inte innehåller material som är olämpligt, stötande, obscent eller ärekränkande. Bilden får inte inkränkta på upphovsrätt, varumärken eller rättigheter för privatliv. 
8 kommentarer:

 1. Vilket roligt uppdrag du fått och vilken trevlig tävling. Leenden smittar ju på ett positivt sätt så här i bacilltider :)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken kul utmaning! Tyvärr är mina barn 18 och 23 år så de är unga vuxna! Får jag fota andras barn? Har hur många barn som helst ute i snön på rasterna! Förresten, det är inte ok att fota i skolan! Men en kul tävling!!

  Din dotter är så jättesöt o fin!
  KRAM Anna

  SvaraRadera
 3. Så kul konkurranse! Gleder meg til å se mange herlige bidrag !
  Ha en fortsatt fin uke =)

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig grej! Ska kolla om jag redan nu har några leendekort i mobilen eller om jag får vänta tills de vaknar imorgon! #barndekor var det va!!?? Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Tyvärr är väl mina barn för stora. Men lycka till alla ni som kan delta.

  Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig bild Nilla! Kram till dig!

  SvaraRadera
 7. Det får bli barbarnen då!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. Ska se om jag kan fånga ett härligt leende i snön kram Diana

  SvaraRadera

Vad kul att just du skriver hos mig! Det är varmt uppskattat.

Proudly designed by Mlekoshi playground